PROTEINPESTO
250 gram Kesella
Grön eller röd pesto
Färsk Basilika
1/2 Lime
HUR GÖR DU DÅ
Lägg kesellan i en skål / bunke, tillsätt sedan peston och rör om till den finfördelats över kesellan. Pressa sedan över limen och rör om. Smaka sedan och känn efter din smak om du behöver något mer. Salta inget extra då peston vanligen är relativt salt. Häll eventuellt i c.a en matsked med vatten för att inte få den så mastig. Avsluta med att riva sönder basilikan över röran. Du kan göra exakt samma recept med den röda peston (soltorkade tomater).
Dessa såser passar utmärkt till i stort sett alla maträtter som baseras på kött/fisk/fågel och pasta/ris/quinoa.

Du måste forsätta skriva. Jättebra blogg och jättenyfiken på alla recept du måste hålla inne med.:) detta är precis vad jag behöver, inspiration och en människa som VET vad som är bra och nyttig mat.:) Hur tänker du när du skriver det finns nyttigare versioner utav pesto med mindre fett? Vad tar man bort ur receptet då?har googlat men hittar inget på en just bra pesto.Ha det fint.:)