CurryTonfiskröra
Det du kommer att behöva:
2 st Burkar med ABBA´s tonfisk i vatten.
1 st Avvocado
400 gr Kessella
1 Lime
1 Rödlök
Havssalt i flingformat.
Olivolja " extra virgin"
Och självklart curry.
Hur gör du då?
Häll ner tonfisken i en skål och, pressa över den hela limen och finfördela sedan tonfisken rör sedan ner den finhackade rödlöken. Ta sedan avvoncadon och mosa ner den i röran.
Nu tar du fram curryn och ta rikligt med curry även om det ser för mycket ut så kommer Kessellan att jämna ut mycket av smaken till röran.
Sedan häller du dina 400gr Kessella och rör om, salta och sedan provsmaka.
Nu tar du fram curryn och ta rikligt med curry även om det ser för mycket ut så kommer Kessellan att jämna ut mycket av smaken till röran.
Sedan häller du dina 400gr Kessella och rör om, salta och sedan provsmaka.
För att få en liten mjukare touch på röran så häll i lite olivolja, grymt för smaken men även för det goda fettet.
" Jag brukar koka lite quinoa till detta, eventuellt att tillaga lite ångkoka rotfrukter, ( men dom återkommer vi till vid ett senare tillfälle, då jag tänkte bjuda på ett grymt recept med lax.
/ Mikael Steppz Nordlund

OBS! Denna bild är ej min, vilket jag skulle avstått brödet

OBS! Denna bild är ej min, vilket jag skulle avstått brödet
Kommentarer
Postat av: Saga
Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!
Trackback